Black & White fest

Black & White temafesterna är populära av många anledningar - de är eleganta, förstklassiga, grafiska och lätta att ordna för att endast nämna ett få. En annan anledning är att gästerna enkelt kan ta emot begäran om att visa sig i en eller två klassiska färger. Få färgkombinationer är lika tydliga som motsatserna svarta och vita. Även om svartvitt inte kan definieras som färger är de extremt viktiga, och de kommer att spela en viktig roll vid alla fester och event. Ett annat populärt festtema är fullkomligt-vitt, allt från konserter till formella middagar.

Unico
KÖP NU

Alla tillbehör till Black & White Fest

Dancover erbjuder ett brett sortiment av vackra UNICO-partytält i alla regnbågens färger - inklusive svartvitt! Vi känner alla till det klassiska vita partytältet i robust PVC, men UNICO-partytältet har ett mycket mjukare och elegantare överdrag i ett ljust, elegant och 100 % vattentätt polyester/PVC-överdrag. Den svarta versionen av det innovativa UNICO-partytältet har samma viktiga egenskaper och kan mycket väl vara den showstopper du letat efter om du vill göra saker lite annorlunda. Det eleganta UNICO-partytältet kommer att ge den perfekta atmosfären för de flesta typer av fester -

KÖP NU

för barnen, för de unga vuxna, för de vuxna och de professionella evenemangen. Oavsett om du arrangerar ett informellt eller mer formellt event kommer Black & White-temat att fungera perfekt. Alla UNICO-partytält har extra stora fönster i georgiansk stil för ett stort ljusinflöde.


Alla Black & White tillbehör i samma butik

Att anordna en fest i ett svart eller vitt UNICO-partytält har all chans att bli en stor framgång.

KÖP NU

Oavsett vilken färg du föredrar kan du ha ett bra tema med en eller båda färgerna. Dancover erbjuder ett brett utbud av festtillbehör i svart eller vitt för att fungera med UNICO-tältet och temat i allmänhet. Som ett viktigt tillbehör erbjuder vi bord och stolar i svart eller vitt, såsom hopfällbara bord och bord i icke-trä med förlängning. Våra eleganta dukar i stretch polyester/spandex kommer att ge en modern och snygg look till de flesta bord - eller du kanske föredrar en mer klassisk look med våra mjuka polyesterdukar för våra runda eller rektangulära bord. Vi erbjuder även stolöverdrag i svart eller vitt - i stretch eller med pläterad kjol. Ta det ett snäpp längre och lägg en rosett i svart eller vitt på varje stol för att göra den perfekt.

KÖP NU